Angelique Korsten

Administratief medewerkster en stagiair groep 5/6 en 6/7

angelique.korsten AT eenbes DOT nl

Per 1 augustus 2018 ben ik begonnen als administratief medewerkster op ’t Otterke. Wat heerlijk om in zo’n vertrouwde omgeving te mogen werken. Als oud-leerling met kinderen die op ‘t Otterke hebben gezeten, voel ik me aardig ingeburgerd. Ik ben werkzaam op de leerlingenadministratie en daarnaast start ik dit schooljaar als onderwijs assistent in groep 5/6 en 6/7. Dat ga ik combineren met een studie op de Fontys pedagogisch educatief professional, waarbij ik in kleine groepjes leerlingen wil gaan begeleiden en coachen. Ik heb reeds een opleiding praktische psychologie gevolgd en ik heb enorm veel zin om met kinderen aan de slag te gaan. Ik zie het als een groot voordeel dat ik mijn werkzaamheden zowel in de klas als administratief kan gaan combineren vanwege de flexibiliteit en betrokkenheid met de leerlingen. Ik heb er zin in!