Anniek van Leuken

Leerkracht groep 1-2

anniek.vanleuken AT eenbes DOT nl

Sinds 2018-2019 mag ik op ’t Otterke werken. Hier ben ik erg trots op. Het Daltononderwijs vind ik namelijk mooi en sluit aan bij waar ik voor persoonlijk voor sta. Kinderen leren verantwoordelijkheid nemen, maar ook samenwerken met elkaar. Wat je leert op een Daltonschool, gebruik je je hele leven lang.

Dit schooljaar werk ik als leerkracht van groep 1/2a. Wat is het elke dag genieten om die vrolijke gezichtjes te zien. Hoe jong ze ook zijn, ze leren zo veel en zo snel. Dit blijft elke dag leuk. Het motiveert mij om het beste uit elk kind te halen, want elk kind is uniek en heeft zijn eigen talenten. Ik begeleid kinderen graag bij dit ontwikkelproces. Ook ik ontwikkel me graag. Dit schooljaar hoop ik mijn Master Onderwijswetenschappen af te ronden en daarnaast start ik met de Dalton opleiding.

In mijn vrije tijd speel ik graag een wedstrijd badminton en geef ik badmintontraining. Verder hou ik van koken, een spelletje spelen of een mooie film kijken.

Mijn werkdagen zijn maandag t/m donderdag. Je bent altijd welkom om even binnen te lopen!