Cheyenne Bevers

Stagiair groep 6/7

Beste ouders/verzorgers,

Mijn naam is Cheyenne Bevers, ik ben 19 jaar en ik kom uit Beek en Donk. Ik volg de opleiding onderwijsassistent niveau 4 op het ROC ter AA in Helmond waarin ik dit schooljaar in mijn laatste leerjaar zit. Dit schooljaar kom ik bij uw zoon en/of dochter stage lopen in groep 6/7 bij juf Mariël en Juf Evelien op donderdag en vrijdag. In 2019 heb ik hier ook stage gelopen in groep 6 bij juf Mariël en juf Ingrid. Toen had ik het hier ook erg naar mijn zin!

Ik ben een enthousiaste en positieve meid die het erg leuk vindt om met kinderen te werken. Ik vind het erg belangrijk dat kinderen in hun levensjaren goed worden ondersteund! Ook vind ik het ontzettend leuk om een steentje bij te dragen bij hun ontwikkeling.

Zelf ben ik ook oppas vanaf mijn 12de. Ik vind het nog steeds erg leuk om op te passen. Ook ben ik 2 jaar leidinggevende geweest bij kindervakantieweek Hiep Hoi!

Ik kijk er erg naar uit om hier weer te starten!