Daphne Goossen

Intern begeleider

daphne.goossen AT eenbes DOT nl

Ik ben Daphne Goossen en ik woon, samen met Stefan en onze 2 dochters Lucy en Abby, in Nuenen. Sinds augustus 2018 werk ik als intern begeleider op ’t Otterke. Een leuke basisschool met een fijn team. Het mooie aan ’t Otterke is dat de Daltonprincipes hier leven en tot uiting komen. Ik zie dit goed terug bij de kinderen en ben er trots op dat ik daar een onderdeel van uit mag maken.

Na 17 jaar werkzaam te zijn geweest in het Eindhovense ben ik in augustus 2018 overgestapt naar Laarbeek. Het is inspirerend om voor een ander bestuur en een andere regio te werken.

In 2003 ben ik begonnen als juf van groep 1/2. Na verschillende jaren voor verschillende groepen en opleidingen gedaan te hebben, ben ik inmiddels al zo’n 12 jaar intern begeleider.

Voor mij staat altijd het belang en een goede ontwikkeling van het kind voorop. Hierbij is het noodzakelijk om altijd in een driehoek samen te werken; school, ouders en kind. Laten we vooral mét het kind praten in plaats van óver het kind. Mijn deur staat altijd open voor u voor vragen, opmerkingen of een gesprek!

Mijn werkdagen zijn op maandag van 09.00u – 14.00u, dinsdag en donderdag.