Eva van Genugten

Leerkracht groep 4 en 8

eva.vangenugten AT eenbes DOT nl

Graag stel ik me voor: ik ben Eva van Genugten, 31 jaar en woonachtig in Nuenen. Ik ben getrouwd met Rico en samen hebben wij twee kinderen, peutertje Veerle en baby Ties. Ik ben bekend met Beek en Donk aangezien mijn man hier geboren en getogen is. Ik vind het dan ook erg leuk dat ik de komende tijd twee klassen op ’t Otterke mag komen versterken!

Ik werk al jaren in het onderwijs, maar wel in verschillende rollen. Na mijn eerste opleiding Orthopedagogiek kriebelde het bij mij toch om voor de klas te gaan staan, dus deed ik de Pabo in de avonduren naast mijn baan als dyslexiebehandelaar. Daarna heb ik in het Eindhovense gewerkt en sinds 2019 werk ik voor de Eenbes als invaller. Ik vind het prettig om zo op verschillende plekken en in verschillende groepen ervaring op te doen en overal een kijkje in de keuken te kunnen nemen. De interactie met kinderen maakt dat geen werkdag hetzelfde is en dat maakt het voor mij zo interessant om voor de klas te staan. Steeds weer zoeken naar een goede ingang om kinderen iets te leren, dat vind ik leuk!