Karna Roselle

Leerkracht groep 4
Daltoncoördinator

karna.roselle AT eenbes DOT nl

Sinds 2002 ben ik werkzaam op daltonbasisschool ’t Otterke. Met veel plezier ga ik iedere dag naar school en elke dag weer geven die enthousiaste gezichtjes mij veel energie!

Dit schooljaar ben ik werkzaam in groep 4. Een erg leuk leerjaar met vele mooie doelen en uitdagingen, die ik graag samen met de kinderen bespreek en waar we samen aan kunnen werken. Ik vind het belangrijk dat ieder kind gezien wordt, elk kind is uniek en maakt zijn eigen ontwikkeling door. Kinderen moeten zich veilig voelen in een gezellige en fijne sfeer in de klas, die ik graag optimaal wil creëren. Ik hecht belang aan de rol van ouders op school, samen kunnen we uw kind verder helpen in zijn/ haar ontwikkeling. Graag maak ik gebruik van de kennis die ouders hebben over hun kind. Zo helpen we samen uw kind op weg naar zelfstandigheid en verantwoordelijkheid en kijken naar zijn/ haar kunnen.

Ik vervul op school ook de taak van daltoncoördinator. Dit doe ik met veel enthousiasme. Ook is het fijn om de talenten van alle leerkrachten te kunnen benutten. Mijn duo partner dit jaar is juffrouw Merel.

Mocht u vragen hebben, stuur even een berichtje dan kunnen we een afspraak maken.

Graag verwelkom ik u in groep 4.