Mariël Snijders

Leerkracht groep 6/7

mariel.snijders AT eenbes DOT nl

Al heel veel jaren geniet ik ervan om de kinderen in de klas te mogen begroeten en om met ze te mogen werken. Elke dag is anders, kinderen inspireren me telkens weer enorm en maken me enthousiast.  Heel belangrijk vind ik het dat kinderen zich fijn en zeker voelen want vanuit een goed gevoel ontplooien kinderen zich het best.

Ik  vind  het elk jaar weer een enorme uitdaging om de kinderen zich optimaal te laten ontwikkelen, zichzelf ervan bewust te maken waar ze aan moeten werken en eraan bij te mogen dragen dat ze trots zijn op zichzelf.  Dit motiveert zowel de kinderen als mijzelf. Gesprekken met kinderen zijn belangrijk, zodat je weet wat er in ze om gaat en zodat ze kunnen aangeven wat ze willen leren.

In gesprek blijven met kinderen schept een basis van vertrouwen  en bevordert een goede sfeer en een goed pedagogisch klimaat en maakt het werken op school nog leuker.

Graag ontmoet ik u in onze groep. We gaan er samen een fijn jaar van maken.