Marjolijn Swinkels

Leerkracht in alle groepen

marjolijn.swinkels AT eenbes DOT nl

Ik ben Marjolijn Swinkels en inmiddels werk ik alweer 20 jaar in het onderwijs. 

Op 't Otterke nu voor het vijfde jaar. 

We werken in een enthousiast team met leuke en lieve kinderen en met een hoge betrokkenheid van ouders. Dit maakt het ‘t Otterke voor mij een fijne plek om te werken. 

 

Ik doe mijn werk als juf met ontzettend veel plezier. Want hoe fijn en mooi is het dat ik een steentje bij mag dragen aan de ontwikkeling van een kind. Hiervoor is een goede en fijne sfeer in de klas belangrijk. Kinderen kunnen zich pas optimaal ontwikkelen als ze zich prettig en veilig voelen en als ze vertrouwen hebben in hun eigen kunnen. 

 

Dit jaar heb ik geen eigen groep. Vanuit de werkdrukverminderende gelden ben ik de leerkracht die flexibel wordt ingezet. Iedere dinsdag en donderdag ben ik beschikbaar voor een groep. De leerkracht van de groep kan zelf bepalen hoe ik die dag word ingezet. Dat kan zijn; samen instructie geven of het overnemen van de groep zodat de leerkracht met kleine groepjes kan werken of administratie kan doen. 

Ik vind het een ontzettende leuke uitdaging en heb er dan ook heel veel zin in. Ik kom zo in alle klassen en ken alle kinderen van de school. Hoe leuk is dat! 

En wat fijn dat ik mijn collega's kan helpen. 

We gaan er een mooi schooljaar van maken! 

Naar overzicht