Merel Thomas

Leerkracht groep 3, 4 en 8

merel.thomas AT eenbes DOT nl

Mijn naam is Merel Thomas. Ik werk inmiddels 8 jaar in het onderwijs. Voorheen heb ik op een leuke basisschool in Geldrop lesgegeven. Dit jaar is het tijd voor een nieuwe uitdaging, dichterbij mijn woonplaats Gemert. Ik vind het heel erg leuk dat ik op basisschool ’t Otterke mag komen werken.

Natuurlijk is alles nog nieuw voor mij, maar ik merk nu al dat er een hele fijne sfeer is op deze school. De visie van het Daltononderwijs sluit mooi aan bij de kijk die ik op onderwijs heb. In de eerste week heb ik al kunnen zien dat kinderen erg goed samen kunnen werken en op een goede manier met elkaar omgaan. Ze nemen verantwoordelijkheid voor hun gedrag en de keuzes die ze maken. Ik vind het mooi om kinderen in dat proces te kunnen begeleiden.

Ik geef aan drie verschillende groepen les:

-          op woensdag aan groep 8

-          op donderdag aan groep 4

-          op vrijdag aan groep 3

Ik vind het leuk om aan verschillende groepen les te geven, omdat ik op deze manier de school, ouders en kinderen goed leer kennen. Mocht u vragen of opmerkingen hebben, dan hoor ik het graag. Ik loop bijna altijd na school even naar buiten met de kinderen, maar u mag uiteraard ook bellen of mailen voor een afspraak.