Monique Hermans

Locatiedirecteur

monique.hermans AT eenbes DOT nl

Sinds juni 2018 ben ik de trotse directeur van daltonbasisschool ‘t Otterke. Ik woon met mijn man Rob en onze dochters in Haelen.

In mijn loopbaan binnen het onderwijs heb ik op verschillende scholen in Midden-Limburg gewerkt als leerkracht van verschilllende groepen en als teamleider.

Met deze opgedane ervaringen en de opleiding tot directeur (Magistrum) was ik klaar om te beginnen aan het nieuwe hoofdstuk van mijn carrière.

Toen ik in 2018 startte op ’t Otterke voelde ik mij al meteen welkom. Ik ben ontzettend blij dat ik, samen met het team, mag werken aan het onderwijs op ‘t Otterke. Met het team de kinderen en ouders bouw ik graag van een school, waar in een prettige en veilige sfeer talenten worden benut en wordt gekeken naar de beste mogelijkheden en kansen voor de ontwikkeling van de kinderen. Niet alleen op cognitief gebied, maar natuurlijk ook op sociaal-emotioneel gebied. Echt gezien worden, zodat je je optimaal kan ontwikkelen in een fijne, veilige schoolomgeving: daar sta ik voor!”

Ik werk 4 dagen en ben op vrijdag meestal vrij. Mijn deur staat altijd open voor iedereen die me nodig heeft, of het nu een kleine of grote vraag is. U bent welkom!