Monique Noten

Leerkracht groep 1-2

monique.noten AT eenbes DOT nl

Hallo, ik ben Monique Noten. Ik werk al heel wat jaren in het onderwijs en dat doe ik met heel veel plezier. Mijn werk is mijn hobby. Elke dag in de klas verloopt volgens een bepaald ritme, maar door de kinderen is iedere dag weer anders en dat maakt mijn werk zo mooi en uitdagend.

In de groep bouw je een band op met de kinderen door ze persoonlijke aandacht te geven. Dit zorgt ervoor dat ze zich thuis voelen en zich kunnen ontwikkelen. Het is fijn dat ik mijn eigen ideeën, inzichten en ontwikkelingen kwijt kan. Met ons team zijn wij steeds vernieuwend bezig en vormen wij een goede, zorgzame basis voor de kinderen op onze school. Terugkijkend op het afgelopen jaar zie ik kleine, verlegen, onwennige meisjes en jongetjes de klas binnenkomen die uitgroeien tot spontane, zelfstandige, verantwoordelijke, leergierige kleuters. Wat ben ik blij en trots dat ik daar mijn steentje aan mag bijdragen.