Petrie Jansen

Leerkracht groep 3

petrie.jansen AT eenbes DOT nl

Ik ben heel blij en trots dat ik op daltonbasisschool 't Otterke mag werken.

De kinderen, de ouders en mijn collega's maken het werken op 't Otterke de moeite waard.

Dit schooljaar mag ik werken in groep 3.
Een fantastisch en belangrijk schooljaar voor de kinderen, hun ouders en ook voor mij. Sommige kinderen kunnen al een beetje lezen. De meeste kinderen gaan dat dit schooljaar leren! Dat gaat met hulp van een fantastische methode vaak razendsnel. Ik geniet volop van de enthousiaste kinderen, die steeds meer en steeds beter kunnen lezen. Ze lezen voor in de klas, ze lezen alles wat los en vast zit, ze komen moppen voorlezen aan mij.....
Dan gaan de kinderen ook  in een echt rekenboek werken en in echte schrijfschriften schrijven. Wat een feest!
Gelukkig mag ik in de klas ook heel veel zingen met de kinderen, want dat doe ik heel erg graag.
Kortom, het is een feest om in groep 3 te mogen werken.