Renee Beerends

Stagiair groep 4

Hallo allemaal! Ik ben Renee Beerends, 20 jaar en woon in Lieshout! Dit jaar ga ik afstuderen aan de Pabo. Het hele jaar loop ik op Maandag en Dinsdag stage in groep 4. Hier sta ik samen met juf Karna en juf Merel. Muziek is mijn grote passie buiten de klas maar ook in de klas! Al jaren speel ik saxofoon en sinds kort ook piano en gitaar. Deze instrumenten zal ik ook in de klas regelmatig in zetten. Lesgeven vind ik super, al van jongs af aan vind ik het leuk om mensen iets te vertellen en te leren. Ik vind het erg belangrijk dat kinderen met veel plezier en zelfvertrouwen op school zitten. SCHOOL = FUN! Ik streef erna om ieder kind met deze instelling naar school krijgen.  Dit door elk kind op zijn of haar niveau verder te laten ontwikkelen. Iedereen heeft andere talenten, ik hoop deze bij elk kind naar boven te kunnen halen. We maken er een super mooi jaar van! Heeft u vragen of opmerking , spreek mij dan gerust aan!