Suzan Beekmans

BSO medewerker

Ik ben Suzan Beekmans, getrouwd met Patrick en mama van twee toppers: Kars en Puck. Ik ben ruim 21 jaar werkzaam voor Stichting GOO en heb vorig schooljaar de kans gekregen om de BSO bij ’t Otterke op te starten. Hier werk ik nu al ruim anderhalf jaar met veel plezier en zorg ervoor dat de kinderen voorschool en naschool fijne speeluurtjes hebben. De betrokkenheid met de school is groot en we proberen zoveel mogelijk verbindingen te leggen met elkaar. Naast deze uren op de BSO ben ik werkzaam als pedagogisch coach voor onze Stichting en kom hierdoor op veel verschillende locaties. Al mijn ervaringen probeer ik mee te nemen in mijn handelen op de BSO en hoop zo steeds het beste voor de kinderen te brengen.