Kennismaken

Natuurlijk bent u van harte welkom om samen met uw kind een kijkje te nemen op 't Otterke. Er zijn diverse opties om persoonlijk kennis te maken.

  

Een persoonlijke rondleiding samen met uw kind is altijd mogelijk. U kunt hiervoor een afspraak maken met onze directeur, Monique Hermans. Zij zal u na een inleidend gesprek rondleiden. U kunt dan een kijkje in de klassen nemen terwijl de kinderen aan het werk zijn. Zo krijgt u een goede indruk van de sfeer.

update 20-03-2021: Op dit moment geven we online-rondleidingen tijdens schooltijd of live-rondleidingen na schooltijd.

Onder schooltijd: We maken een afspraak waarbij u in kunt bellen via een videoverbinding en u mee kunt kijken in de school.

Na schooltijd: We maken een afspraak waarbij u van harte welkom bent in de school na schooltijd. Helaas kunt u dan niet zien hoe de kinderen in de klas aan het werk zijn, maar krijgt u we een beeld van de school. Natuurlijk gelden de corona-maatregelen. Neem telefonisch (0492-462163) of via de mail (otterke@eenbes.nl) even contact op, dan maken we een afspraak!

 

Bekijk ook onze digitale rondleiding! U neemt een kijkje in de school op een corona-proof manier en komt vanalles te weten over het onderwijs op onze school. 

 

Open huis

Om de school in bedrijf te zien organiseren hebben wij in november  en maart open huis!

Dit vindt in schooljaar 2021-2022 plaats op woensdag 10 november en woensdag 9 maart voor nieuwe ouders van nieuwe leerlingen. Iedereen is van harte welkom van 8.30u tot 12.00u. Uw kind(eren) mogen dan komen spelen en samen met u de school bekijken. Op dat moment hebben ook alle andere scholen in Beek en Donk open huis, dus kunt u aansluitend gaan kijken bij alle scholen die u graag wil zien. 

Houdt voor de actuele informatie onze facebookpagina in de gaten.