Kennismaken

Natuurlijk bent u van harte welkom om samen met uw kind een kijkje te nemen op 't Otterke. Er zijn diverse opties om persoonlijk kennis te maken.

  

Een persoonlijke rondleiding samen met uw kind is altijd mogelijk. U kunt hiervoor een afspraak maken met onze directeur, Monique Hermans. Zij zal u na een inleidend gesprek rondleiden. U kunt dan een kijkje in de klassen nemen terwijl de kinderen aan het werk zijn. Zo krijgt u een goede indruk van de sfeer.

Neem telefonisch (0492-462163) of via de mail (otterke@eenbes.nl) even contact op, dan maken we een afspraak! U kunt ook het formulier invullen. Dan wordt er contact met u opgenomen.

 

Bekijk ook onze digitale rondleiding! U neemt een kijkje in de school op een corona-proof manier en komt vanalles te weten over het onderwijs op onze school. 

 

Open ochtend

Om de school in bedrijf te zien organiseren hebben wij in november en maart open huis!

Dit vindt in schooljaar 2021-2022 plaats op woensdag 17 november en woensdag 9 maart voor nieuwe ouders van nieuwe leerlingen. Iedereen is van harte welkom van 8.30u tot 12.00u. Uw kind(eren) mogen dan komen spelen en samen met u de school bekijken. Op dat moment hebben ook alle andere scholen in Beek en Donk open huis, dus kunt u aansluitend gaan kijken bij alle scholen die u graag wil zien. 

Houdt voor de actuele informatie onze facebookpagina in de gaten.