Kennismaken

Natuurlijk bent u van harte welkom om samen met uw kind een kijkje te nemen op 't Otterke. Er zijn diverse opties om persoonlijk kennis te maken.

  

Een rondleiding is altijd mogelijk. U kunt hiervoor een afspraak maken met de directeur of met iemand van het management team.  Een van hen zal u na een inleidend gesprek rondleiden. U kunt in de klassen kijken terwijl de kinderen aan het werk zijn. Zo krijgt u een goede indruk van de sfeer.

 

Op woensdag 13 maart 2019 kunnen ouders en kinderen tot 4 jaar kijken en spelen in groep 1/2. Iedereen is van 11.00 uur tot 12.00 uur van harte welkom. U kunt zich hiervoor opgeven door een e-mail te sturen naar otterke@eenbes.nl. 

 

Op dinsdag 19 maart 2019 is er een informatieavond vanaf 20.00 uur. Tijdens deze avond zal de directeur toelichten waar de school voor staat. Ook de interne begeleider en een leerkracht zullen uitleg geven over de zorg op school en hoe een dag in de klas er uitziet.

 

Op zondag 24 maart 2019 is er een Open Dag van 10u - 12u. Tijdens deze zondag staan de deuren van de school open zodat geïnteresseerden in alle groepen kunnen kijken. De manier van werken op school wordt door kinderen van groep 7 en 8 aan u uitgelegd. Daarnaast zijn de leerkrachten van de groepen aanwezig om uw vragen te beantwoorden.