BSO

BSO ’t Otterke 

 

Met veel trots en plezier starte in augustus 2019 onze BSO in 't Otterke. Het is voor de kinderen dan ook erg leuk om elkaar voor en/of na schooltijd in een ontspannen omgeving te ontmoeten.

 

Buitenschoolse opvang
Buitenschoolse opvang vindt plaats op de momenten tussen school en thuis. Het is de vrije tijd van je kind en zo gaan we er ook mee om. We bieden het hele jaar door een vertrouwde en prettige plek waar je kind zichzelf kan zijn; voordat de school begint, na school en in de vakanties. BSO 't Otterke verwelkomt kinderen in de leeftijd van 4 tot 9 jaar, daarna kunnen zij naar de Tiener BSO. De naschoolse opvang is op maandag, dinsdag en donderdag.

De woensdag en vrijdag worden samengevoegd. Dit omdat er dan weinig kinderen gebruik maken van de opvang. Wij voegen samen met KC Beekrijk of KC De Raagten; afhankelijk waar uw kind het meest vertrouwd is.


Voorschoolse opvang
Naast naschoolse opvang is er ook voorschoolse opvang. De voorschoolse opvang is op alle schooldagen voor kinderen van 4 tot 13 jaar. Vanaf 07.30 zijn de deuren van BSO 't Otterke geopend en zijn de kinderen van harte welkom. Kinderen die om 07.00 uur vervroegde opvang afnemen krijgen een ontbijtje.

 

 

BSO ’ t Otterke

Wanneer u  informatie wilt over BSO t Otterke kunt u kijken op de site van GOO: www.opvanggoolaarbeek.nl of https://www.opvanggoolaarbeek.nl/t-otterke of u contact opnemen met het service bureau van stichting GOO: info@stichtinggoo.nl of Lies.siebring AT stichtinggoo DOT nl